Spiegeltent Festival 2021

Bekijk hier alle festival -en praktische informatie voor het Spiegeltent Festival 2021. Wist je bijvoorbeeld al dat het festival om 16:00 uur start? En dat er maar liefst vijf area's te vinden zijn? Lees het allemaal hieronder en kom goed voorbereid naar het prachtige Lingebos in Vuren!

Gaat het festival 100% door?


We hopen natuurlijk dat we met iedereen in oktober weer een goed festival kunnen bezoeken. Mocht het Spiegeltent Festival i.v.m. corona en de bijbehorende maatregelen toch niet door mogen gaan, dan blijven alle gekochte tickets geldig voor de editie van 2022. Je bent je geld dus niet kwijt wanneer je een ticket koopt!
Wat is de mininumleeftijd?


Het Spiegeltent Festival is dit jaar toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Let op! Bij twijfel kan er om een geldig ID worden gevraagd. Zorg er dus voor dat je deze bij hebt.
Wat is de locatie?


Het Spiegeltent Festival wordt georganiseerd in het Lingebos. Een prachtige recreatieplas in Vuren. Het exacte navigatieadres is: Haarweg 1, Vuren
Wat zijn de openingstijden?


De poorten van het festivalterein gaan om 16:00 uur open en het festival is om 01:00 uur afgelopen. Let op! We raden je aan om vroeg te komen om zo eventuele drukte bij de entree te voorkomen.
Kan je ook cash betalen?


Het is mogelijk om zowel met cash als met de pin te betalen op dit festival. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree als de muntenverkoop.
Parkeren, hoe werkt dat?


Kom je met de auto? Vanuit alle richtingen wordt de locatie duidelijk aangegeven via bebording. Volg dan ook ten alle tijden de borden en je komt vanzelf op de parkeerplaats terecht. De parkeergelegenheid is vlak bij het festivalterrein en de kosten voor het parkeren van je auto zijn in de voorverkoop (online) €5,-. Wanneer je wilt betalen op de parkeerplaats kost dit €10,-.
Zijn er kluisjes aanwezig?


Ja, we hebben onze garderobe ingewisseld voor prachtige kluisjes. Reserveer je eigen privé kluisje (27x40x23 cm) en ontvang uiterlijk één dag van te voren je e-locker nummer met bijbehorende code. E-lockers kosten €7,50 (incl. fee) en zijn alléén in de voorverkoop te koop.
Kan ik online al mijn munten kopen?


Ja! Nieuw dit jaar is de online munten ticketverkoop. Je kunt eenvoudig bij je bestelling al direct een x-aantal munten (met korting) online bestellen tijdens het bestelproces van je ticket(s). Je krijgt naast je entreeticket een speciaal ticket waarmee je op het festivalterrein bij een speciale balie direct je munten kunt afhalen. Voordelen? Goedkoper én geen wachtrijen op het festival!